Tilausajo

Pyydä tarjous
043 848 6813 (klo 8—16)

Premium-taksipalvelu

Tilaa taksi:
0600 30 7070 (1,75 €/alk. min)
tai lataa Taksiparoni mobiilisovellus

Yhteystiedot

Päämajan yhteystiedot

Taxi Eagle Pro Oy
Taksiparoni
Aittakorventie 2
48400 Kotka
Y-tunnus: 1647292-6

Taksitilaukset taksikeskuksesta: 0600 30 7070

Ajomestari
043 848 6813 (ma–pe 8–16)
ajomestari@taksiparoni.fi

  • Tilausajot ja hintatiedustelut
  • Löytötavarat
  • Haukut ja kehut

Taksiparonin kuljettajaksi?

Etsimme joukkoomme kuljettajia, jotka voivat toimia niin koulukyydeissä, tilausajoissa kuin ajovuoropäivystyksessäkin. Lue lisää ja hae kuljettajaksi.

Lähetä meille palautetta

Miten meni omasta mielestäsi? Anna meille palautetta palvelustamme, oli se sitten risuja tai ruusuja! Kaikki palaute on meille arvokasta kehittäessämme toimintaamme.

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, mikäli toivot meidän vastaavan antamaasi palautteeseen.

Taksiparonin tarina

Taksiparonin päämajassa tätä päivää oli odotettu malttamattomana: 1.7.2018 Suomen valtiovalta vapautti taksiliikenteen sitä vuosikymmeniä riivanneesta säätelystä. Vuosien ajatustyön tulokset olisi mahdollista testata käytännössä. Päämajassa uskottiin vahvasti siihen, että uudet premium-autot, siistit, mutta persoonalliset kuljettajat ja viimeisen saakka hiottu tilaussovellus yhdistettynä edullisiin hintoihin, antaisivat asiakkaille parhaan taksipalvelun.

Kun heinäkuun ensimmäinen päivä vihdoin koitti, pestiin ja vahattiin uuden Mercedeksen maalipinta huolellisesti, sisätilat puhdistettiin viimeistä yksityiskohtaa myöten sekä auto varusteltiin asiakaspalvelutehtäviin sopivaksi. Tämän jälkeen kiinnitettiin hillityt, mutta helposti tunnistettavat vaakunanmuotoiset yritystunnukset auton sivuille. Viimein, illan pimeimmän hetken ollessa käsillä, ripustettiin Mercedeksen katolle valaistu keltainen kupu, jossa luki: Taksi.

Taksiparoni-liikenimen omistaa Taxi Eagle Pro Oy, joka on vuonna 1946 perustetun Jyrkilä Oy:n tytäryhtiö.
www.jyrkila.com

Tätä mieltä meistä ollaan